Webdesign

Ik help ondernemers met het online zichtbaar maken van hun bedrijf door professionele websites te maken op basis van WordPress. Door gebruik te maken van bestaande premium templates en deze te verrijken met aanvullende functies is het mogelijk om een budgetvriendelijke website te hebben zonder in te leveren op kwaliteit. 

Mogelijkheden

Met WordPress en een premium template als basis kunnen we essentiële functionaliteiten toevoegen die specifiek nodig zijn voor jouw bedrijf. Denk hierbij aan één of meerdere contactformulieren, lookbooks, opt-in voor je emailmarketingtool, offertemodule, integratie met Google Analytics etc. In het kennismakingsgesprek inventariseren we wat nodig is en welke plugins we daarvoor kunnen inzetten. 

Werkwijze

Een website moet naadloos aansluiten bij de wensen van jouw bedrijf. Daarom past jouw website niet in vooraf vastgestelde pakketten met vaste prijzen. Aan de hand van de lijst met wensen maak ik een begroting waarbij je in de meeste situaties uit komt tussen de 350 en 500 euro. Indien de begroting akkoord is ga ik aan de slag. Uiteraard zitten er tussentijds genoeg momenten dat je kunt meekijken en wijzigingen kunt doorvoeren.